Overzicht vieringen

Informatie over de vieringen op feestdagen, de Advent en Veertigdagentijd staat op de pagina Vieren op feestdagen. De meest actuele en complete informatie over vieringen vindt u in de wekelijkse mededelingen. De activiteitenagenda vermeldt de overige activiteiten in kerk en pastorie.

Vanaf zondag 5 juli zijn er weer vieringen in de kerk. In verband met het coronavirus is aanmelding vooraf noodzakelijk, via info@huisvandominicus.nl, of telefonisch op 030-2935245 (werkdagen, 9-12 uur). Graag op tijd aanwezig zijn in verband met het checken van namen.

De vieringen vanaf half maart tot eind juni werden tevoren opgenomen in de dagkapel. We plaatsen de opnames op de pagina met online-vieringen.

Juli

Zondag 5 juli, HH. Martelaren van Gorcum-Johannes van Keulen o.p., 10.00 uur: Eucharistieviering; voorganger Stephan Mangnus o.p.

Zondag 12 juli, Vijftiende Zondag door het jaar, 10.00 uur: Viering van Woord en Gebed; voorganger: Otto Vervaart

Zondag 19 juli, Zestiende Zondag door het jaar, 10.00 uur: Viering in de Antoniuskerk; voorganger: Yosé Höhne Sparborth

Zondag 26 juli, Zeventiende Zondag door het jaar, 10.00 uur: Viering van Woord en Gebed; voorganger: Erik Borgman

Augustus

Zondag 2 augustus, Achttiende Zondag door het jaar, 10.00 uur: Viering in de Antoniuskerk; voorganger: Julia van Wel

Zondag 9 augustus, Negentiende Zondag door het Jaar-H. Dominicus, 10.00 uur: Eucharistieviering; voorganger: Jozef Essing o.p.

Zondag 16 augustus, Twintigste Zondag door het jaar, 10.00 uur: Viering in de Antoniuskerk; voorganger: Michiel Kersemaekers

Zondag 23 augustus, Eenentwintigste Zondag door het jaar, 10.00 uur: Viering van Woord en Gebed; voorganger: Leny Beemer

Zondag 30 augustus, Tweeëntwintigste Zondag door het jaar, 10.00 uur: Viering in de Antoniuskerk; voorganger: Yosé Höhne Sparborth

laatste wijziging: 29 juni 2020