Nieuwe maatregelen rond de vieringen

Zoals u vast wel hebt vernomen via de media heeft de overheid met het interkerkelijk Contact in Overheidszaken afgesproken dat ook kerken zich houden aan de regel dat er binnen niet meer dan 30 mensen (exclusief voorganger en dienstdoende vrijwilligers) bij elkaar komen. Uiteraard geven wij aan deze oproep gehoor. De vieringen gaan dus gewoon door en u wordt van harte uitgenodigd daaraan deel te nemen! Aanstaande zondag is er een eucharistieviering waarin pater Jozef Essing o.p. voorgaat.

Wel vragen wij u om u vóór het weekend aan te melden voor de vieringen, graag met vermelding van uw telefoonnummer. Dat kan per mail via info@huisvandominicus.nl of telefonisch 030-2935245, op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur. Mocht u andere parochianen tegenkomen, geef dit dan s.v.p. door. We hebben helaas niet van iedereen een mailadres.

U wordt zoals altijd ontvangen bij de deur. Iedereen die zich heeft aangemeld, staat al op een lijst dus er wordt alleen afgevinkt. U hoeft verder niets te doen. Wel fijn als u op tijd aanwezig bent. Het is niet verplicht een mondkapje te dragen, maar de overheid raadt dringend aan dat wel te doen bij verplaatsingen. Daarom zal het ontvangstcomité bij de deur u met mondkapje begroeten.

This entry was posted in Nieuws, Vieringen. Bookmark the permalink.