Contact

De Dominicuskerk staat in de Händelstraat.

Pastorie, voorjaar 2012

De ingang van de pastorie is aan de Palestrinastraat.

Secretariaat

Palestrinastraat 1, 3533 EH Utrecht, tel. 030 293 52 45
e-mail: secretariaat@dominicuskerkutrecht.nl

De pastorie is open op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur. Op deze tijd kunt u ook in de entreehal van de kerk en in de Mariakapel komen.

Het secretariaat is bereikbaar op dinsdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Op dinsdag en vrijdag is er ook altijd een lid van de pastoraatsgroep aanwezig.

U kunt op werkdagen ‘s ochtends ook telefonisch contact opnemen met de aanwezige gastvrouwen en gastheren.

Het centraal secretariaat van de Sint Ludgerusparochie is gevestigd bij de Nicolaas-Monicakerk, Boerhaaveplein 199, 3552 CT  Utrecht, tel. 030-2441319, e-mail: secretariaat@sintludgerus.nl. Het secretariaat is geopend op werkdagen van maandag tot en met donderdag tussen 9 en 16 uur.

Bereikbaarheid

Routekaart naar Dominicuskerk

Per openbaar vervoer is de Dominicuskerk bereikbaar vanaf het Centraal Station, busstation Jaarbeurszijde, met buslijn 5, richting Cartesiusweg via Oog-in-Al. U stapt uit bij de halte Everard Meysterlaan, net voorbij de stoplichten. Loop even terug en sla de Everard Meysterlaan in, en vervolgens rechtsaf de Händelstraat in, en u ziet meteen de kerk liggen. De eerste straat rechts voorbij de kerk is de Palestrinastraat.

Van maandag tot en met vrijdag rijden lijn 14 (Janskerkhof-Anne Frankplein v.v.) en 15 (Anne Frankplein-Terwijde v.v) twee keer per uur door de Händelstraat.

Van buiten Utrecht kunt u met de auto de kerk bereiken vanaf de A2, afslag 8, Centrum. Volg de Martin Luther Kinglaan tot aan de rotonde. Sla linksaf dwars over de rotonde en rij de Pijperlaan in. Volg deze laan voorbij het hotel en de bloemenkiosk. Ga hier rechtsaf de Händelstraat in. U rijdt de Händelstraat af voorbij het Beethovenplein. Na de Dominicusschool ziet u links de Palestrinastraat met de pastorie en de kerk.

Voor actuele informatie over verkeershinder in Utrecht en alternatieve routes kunt u kijken op de site www.utrechtbereikbaar.nl. De dienstregeling van de stadsbussen vindt u op de site www.u-ov.info.

Locatiefonds

De Dominicusparochie is voor het voortbestaan grotendeels afhankelijk van uw financiële ondersteuning. U kunt uw bijdrage overmaken op giro NL 91 INGB 0000 578054 ten name van Penn. Parochiebestuur St. Dominicus, te Utrecht.

Toegankelijkheid kerkgebouw

Toegankelijkheid UtrechtDe Gemeente Utrecht heeft van een aantal gebouwen in de stad de toegankelijkheid en bereikbaarheid voor gehandicapten onderzocht. Op www.toegankelijkutrecht.nl vindt u ook informatie over kerkgebouwen, inclusief de Dominicuskerk.

Website

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Stuur uw vraag per e-mail aan webmaster [at] dominicuskerkutrecht [punt] nl.