Allerzielen: De naam blijft

Licthje in goudkleurige houder met op de achtegrond afgevallen gele bladerenOok dit jaar vieren we Allerzielen. Vanwege corona en de beperking tot detig deelnemers per viering is besloten om op maandag 2 november niet allen ‘s avonds om 19.00 uur, maar ook ’s middags om 15.30 uur een viering te houden, zodat iedereen die dat wil, hun geliefde doden kan komen gedenken.
We noemen namen van wie afgelopen jaar is overleden. Ook kan iedereen bij binnenkomst namen opschrijven van dierbaren, die gestorven zijn. Deze worden dan ook genoemd tijdens het lichtritueel.
Vanwege corona kunt u niet zelf naar voren komen om een lichtje op te steken bij het noemen van de naam van uw geliefde dode(n), maar dat zullen anderen voor u doen. Als de naam wordt genoemd kunt u gaan staan. We zijn dankbaar dat ook dit jaar SENS uitvaarten meewerkt aan de vieringen, evenals het Vocaal Kwartet OCULUS met hun prachtige en sfeervolle zang. Aanmelden is nodig vanwege corona met vermelding van uw voorkeurstijd (15.30 of 19.00 uur) bij info@huisvandominicus.nl of door de week ’s morgens van 9.00-12.00 uur via 030-2935245. Weet u welkom!

This entry was posted in Bezieling, Nieuws, Samenleving, Vieringen. Bookmark the permalink.